Kozijnen

Kozijnen in kunststof, alluminium.

 • foto MEER INFORMATIE
  SCHÜCO KUNSTSTOF

  U kiest voor een traditioneel vormgegeven woning of een strak modern ontwerp. Waar uw persoonlijke voorkeur ook naar uit gaat, er is altijd een oplossing die perfect past bij de architectuur van uw woning. Schüco kozijnen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, levensduur, design, comfort en veiligheid.

 • foto MEER INFORMATIE
  GEALAN KUNSTSTOF

  Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe, lifestyle en de beste techniek. Wanneer het kozijn- en deursystemen betreft, biedt GEALAN u nu het volledige nieuwe kozijn- systeem S 9000 NL. Het nieuwe, moderne en innovatieve kozijn met een 3-dichting-systeem door het hele systeem.

 • foto MEER INFORMATIE
  Aluminium kozijnen

  test.

 • foto MEER INFORMATIE
  PLINT- EN AFWERKPROFIELEN

  Het assortiment Dymar afwerkprofielen en plinten biedt volop keus. De plinten en profielen zijn UV bestendig en leverbaar in verschillende vormen, kleuren en maatvoeringen. Andere structuurfolie kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

 • foto MEER INFORMATIE
  OVERZET VENSTERBANK TYPE B

  Overzet vensterbank Type B heeft een smalle, spitse neus en is voorzien van een sterke toplaag. De vensterbanken zijn met name geschikt voor renovatie projecten en kunnen bijna over alle bestaande vensterbanken heen geplaatst worden. De kunststof vensterbank die aan alle eisen zal voldoen voor uw vensterbank renovatie.

 • foto MEER INFORMATIE
  KUNSTSTOF VENSTERBANK TYPE B

  Kunststof vensterbank Type B is verkrijgbaar in verschillende breedtes. Door het fraaie design in combinatie met een kunststof sterke toplaag, zijn deze kunststof vensterbanken vocht- en UV bestendig. De vensterbanken zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en hebben een spitse neus.

 • foto MEER INFORMATIE
  VENSTERBANK TYPE A

  Vensterbank Type A is verkrijgbaar tot 60 cm breed. Door het fraaie design in combinatie met een kunststof sterke toplaag en honingraatversteviging, zijn de vensterbanken krasvast, vocht- en UV bestendig. De Milinboard vensterbanken zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en hebben een stevige ronde neus.

 • foto MEER INFORMATIE
  PANEELPROFIELEN

  Kunststof paneelprofielen voor kozijnvulling Speciaal voor de kunststof kozijnen-industrie heeft Dymar een uitgebreid programma kunststof paneel profielen ontwikkeld. Aangezien er in de markt steeds meer vraag is naar verschillende houtstructuur- en unikleuren, heeft Dymar meer dan 50 kleurencombinaties op voorraad liggen. Ommantelen met Structuurfolie Wij bieden vaste klanten de mogelijkheid, bij een bestelling vanaf vier paneelprofielen, dat wij de panelen laten ommantelen met een structuur-folie in de gewenste kleur.

 • foto MEER INFORMATIE
  DAGKANTAFWERKINGEN

  Kozijnen afwerking dagkant Met het uitgebreide Dymar assortiment dagkantafwerkingen voor kunststof kozijnen kun je dagkanten netjes afwerken. Dit product is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten dagkant profielen. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren, structuur-foliën en materialen zoals volschuim.

 • foto MEER INFORMATIE
  SANDWICHPANELEN

  Dymar products levert een uitgebreid assortiment sandwichpanelen direct uit voorraad. De kunststof sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in een PVC, HPL, HPL met structuurfolie of aluminium uitvoering. De structuurfolie sandwichpanelen kunnen naar keuze met structuurfolie op één of beide zijden worden geleverd.

 • foto MEER INFORMATIE
  DOE-HET-ZELF SANDWICHPANEEL

  Doe-het-zelf kunststof sandwichpaneel stel je zelf het gewenste sandwichpaneel samen met SKS zelfklevende panelen. Breng op het zelfklevende paneel de gewenste HPL met structuurfolie of PVC plaat aan. DHZ sandwich panelen zorgen er voor dat flexibiliteit en maatwerk binnen handbereik zijn.

 • foto MEER INFORMATIE
  Steenlook vensterbanken

  Steenlook vensterbank van kunststof zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden. De vensterbanken zijn bijzonder duurzaam, krasvast en stevig dankzij de oersterke melamine-toplaag. De vensterbanken zijn uit voorraad leverbaar in vier verschillende natuursteen kleuren; Wit, Crème, Freestone mat en Freestone light.

Kozijnen van Dymar Products

Dymar products is totaalleverancier als het gaat om kunststof profielen waaronder: dagkantafwerking, kozijnprofielen, kunststof vensterbanken, overzetstukken, en kozijnvulling van kunststof kozijnen. De binnen afwerking van producten zoals vensterbanken, steenstrips en afwerkprofielen van Dymar products zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als voor renovatie.

Traditionele kozijnprofielen zoals MDF panelen en hout vereisen veel onderhoud in tegenstelling tot het onderhoudsvriendelijke kunststof kozijn. Als je een kunststof kozijn plaatst dan leveren wij de afwerkprofielen in de juiste kleur en met het juiste materiaal zoals PVC en Renolit.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 12:15 en van 12:45 tot 17:00 uur, voor je klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:

T: +31 (0)475 - 46 88 78
M: +31-(0)6 - 24 21 37 24
@: info@dymarproducts.com

CONTACT VIA FORMULIER OFFERTE AANVRAGEN

ONZE PRODUCTEN

De producten van Dymar products bieden een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor gevel, dak, wand en vloer. Het uitgebreide assortiment van Dymar bestaat uit onderhoudsarme gevelpanelen, dakranden, wanden, plafonds, kozijnafwerkingen, terrasplanken en profielen. Dymar biedt met de ‘One stop shopping formule’ eenvoud en gemak en levering binnen 24 uur.

Algemeen
Professionals
Sintelstraat 12
6051BM Maasbracht
T: +31 (0)475 - 468878
M: +31-(0)6 - 24213724
info@dymarproducts.com