Gevelbekleding

Het grootste gevelbekleding assortiment van Nederland

 • foto MEER INFORMATIE
  VINYPLUS KUNSTSTOF GEVELBEKLEDING

  Kunststof gevelbekleding Een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling van je woning of bedrijfspand draagt bij aan het leefplezier. VinyPlus® gevelbekleding geeft woningen en bedrijfspanden een eigentijds karakter. VinyPlus® kunststof gevelbekleding en dakranden, gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen, zijn onderhoudsarm, duurzaam, milieuvriendelijk, Uv-bestendig en het heeft een eenvoudige montage.

 • foto MEER INFORMATIE
  EUROTEXX RABATDELEN

  Eurotexx gevelbekleding en dakranden Creëer een unieke uitstraling met Eurotexx rabatdelen en dakranden. Eurotexx biedt duurzame afbouwmaterialen voor duurzaam bouwen. De Eurotexx rabatdelen en dakranden van kunststof, zijn volschuim gevelpanelen vervaardigd uit enkele kwalitatief hoogwaardige materialen.

 • foto MEER INFORMATIE
  WOODDESIGN GEVELBEKLEDING

  Kunststof gevelbekleding met de uitstraling van natuurlijk hout. WoodDesign houtlook gevelbekleding met 3-kleuren technologie is een nieuwe generatie in volschuim gevelbekleding. De kunststof panelen hebben hierdoor een geloofwaardige uitstraling van hout.

 • foto MEER INFORMATIE
  KERRAFRONT TREND VOLSCHUIM GEVELBEKLEDING

  Kerrafront Trend is een volschuim gevelbekleding dat wordt toegepast in nieuwbouw-, recreatie en renovatiemarkt. Het paneel heeft een hoge oppervlakte met een smalle groef. De panelen onderscheiden zich door een uni kleur of een robuuste betonlook.

 • foto MEER INFORMATIE
  DUTCHPLANK VEZELCEMENT GEVELBEKLEDING

  Dutchplank vezelcement gevelbekleding DutchPlank® vezelcement gevelbekleding zijn een duurzame en multifunctioneel vezelcement die leverbaar zijn in elk gewenste kleur. Dankzij de techniek kan de uitstraling van cederhout nagebootst worden maar dan met de eigenschappen van vezelcement. De kracht van Dutchplank vezelcement gevelbekleding schuilt in de combinatie van de duurzaamheid van vezelcement met de natuurlijke schoonheid van hout.

 • foto MEER INFORMATIE
  MULTITEXX VOLSCHUIM GEVELBEKLEDING

  Multitexx is een nieuw modern sponningdeel in het volschuim programma van Milin B.V..

 • foto MEER INFORMATIE
  VINYTHERM STEENLOOK GEVELBEKLEDING

  VinyTherm steenstrips voor buiten VinyTherm® steenstrips voor buiten waar echt natuursteen in het oppervlak is ingesmolten, de toplaag is van echt natuursteen. VinyTherm steenlook gevelbekleding is leverbaar als vlakke afwerking of met voeg. Hierdoor sluiten ze beter op elkaar aan en ziet de gevel er als een geheel uit.

 • foto MEER INFORMATIE
  MILEXX GEVEL PANELEN

  Milexx gevel panelen Milexx volschuim kunststof schroten wordt gemaakt van PVC-UE en leverbaar in veel verschillende kleuren, soorten en maten. Milexx gevelbekleding is onderhoudsarm, UV bestendig en beschermen gevels, dakkapellen, dakranden en overstekken tegen weer en wind. Volschuim gevel panelen Naast gladde kunststof gevelpanelen zijn er ook panelen met structuurfolie of nerfstructuur leverbaar in diverse kleuren.

 • foto MEER INFORMATIE
  VINYBRICK STEENSTRIPS GEVELBEKLEDING

  VinyBrick steenstrips Kunstof steenstrips van vinyBrick® is een unieke gevelbekleding soort, die versterkt zijn met glasvezel. Tevens zijn de panelen voorzien van een speciale coating en leverbaar in panelen met en zonder echte zandkorrels. Dit zogeheten True0stone- effect geeft de kunststof steenstrip gevelbekleding een robuuste uitstaling, het is zelfs zo dat het steenmotief niet van het echt te onderscheiden is.

 • foto MEER INFORMATIE
  VINYSTONE NATUURSTEEN GEVELBEKLEDING

  VinyStone natuursteen gevelbekleding waar echt natuursteen in het oppervlak is ingesmolten, de toplaag is van echt natuursteen. De steenstrips voor de buitenmuur zijn leverbaar met voeg. Hierdoor wordt er een blokken uitstraling gecreëerd.

 • foto MEER INFORMATIE
  ZIERER GEVELBEKLEDING STEENSTRIPS

  Zierer steenstrips worden gebruikt als bekleding van vooral chalets en woonwagens. Tevens uitstekend geschikt om bij chalets het hoogteverschil naar de grond dicht te maken zodat het chassis niet meer zichtbaar is. Het assortiment Zierer bestaat uit windverband, steenstrips met een grove structuur en leisteenplaten.

 • foto MEER INFORMATIE
  EPDM LOODVERVANGER

  Een duurzame en breed inzetbare loodvervanger ter vervanging van het traditionele lood. Vervaardigt uit zeer hoogwaardige SBS bitumen en heeft een fijne leislag, met daartussen een strekmetaal inlage. EPDM is flexibel, vormvast, makkelijk verwerkbaar en zeer duurzaam.

 • foto MEER INFORMATIE
  LAMINA BOUWFOLIE

  Hoogwaardige waterdichte damp-open bouwfolie Voor optimale vochtbescherming biedt Lamina 110 folie uitkomst. Lamina 110 is een waterdicht damp-open 3-laags PP-vlies van 110 gram, bestaande uit twee geotextielen en ‘high breathable film’. Bovendien is deze damp-open folie energiekosten besparend en dus milieuvriendelijk.

 • foto MEER INFORMATIE
  MULTIPANEEL GEVELBEKLEDING

  Multipaneel gevel bekleding met pleisterstructuur wordt milieuvriendelijk geproduceerd met behulp van de nieuwste technologie in een hoogwaardige kunststof co-extrusie kwaliteit. De pleisterstructuur geven de gevelpanelen een steenlook. Multipaneel gevelbekleding is zeer resistent tegen verwering, hierdoor is het slagvast, vochtbestendig en UV bestendig.

Gevelbekleding

Dymar heeft het grootste assortiment gevelbekleding. Het kunststof gevelbekleding assortiment van Dymar is een totaalconcept van professionele hoogwaardige kunststof panelen. Naast het leveren van gevelbekleding, met alle bijbehorende hulpmaterialen, bieden wij onze klanten ook ondersteuning op het gebied van producttraining, advies, projectondersteuning en online en offline public relations en marketing: displays en online support. Wij hebben onze eigen trainingsruimte waar regelmatig producttrainingen gehouden worden. Dymar heeft het meest uitgebreide assortiment kunststof profielen van Europa. We bieden ook de mogelijkheid om bestellingen op te halen bij ons pand in Nieuwegein. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom waar al onze producten te vinden zijn. Kom gerust is deskundig advies inwinnen.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 12:15 en van 12:45 tot 17:00 uur, voor je klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:

T: +31 (0)475 - 46 88 78
M: +31-(0)6 - 24 21 37 24
@: info@dymarproducts.com

CONTACT VIA FORMULIER OFFERTE AANVRAGEN

ONZE PRODUCTEN

De producten van Dymar products bieden een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor gevel, dak, wand en vloer. Het uitgebreide assortiment van Dymar bestaat uit onderhoudsarme gevelpanelen, dakranden, wanden, plafonds, kozijnafwerkingen, terrasplanken en profielen. Dymar biedt met de ‘One stop shopping formule’ eenvoud en gemak en levering binnen 24 uur.

Algemeen
Professionals
Kelvinweg 5 en 5a
6101 WT Echt.
T: +31 (0)475 - 468878
M: +31-(0)6 - 24213724
info@dymarproducts.com