Informatie over Dymar

Ramen, deuren en kozijnen voor uw woning...

Over ons

Ons bedrijf heeft zich ontwikkeld als een absolute specialist op het gebied van kozijnen en deuren in kunstof, alluminium en hout. Door goed naar de klant te luisteren en in te spelen op zijn behoefte hebben wij inmiddels een naam hoog te houden. Vanwege de toenemende vraag hebben wij ons assortiment uitgebreid met rolluiken, zonwering en sectional poorten. Zo kunt u uw gehele huis, indien wenst, door ons laten leveren en plaatsen.

Onze diensten

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen levering en plaatsing. Wij denken met u mee en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dit kunnen wij garanderen doordat wij uitsluitend werken met kwalitatief hoogstaande producten van bekende merken. Hierdoor kunnen wij de garanties bieden die u als klant vereist.

Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit

Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit worden bij ons met een HOOFDLETTER geschreven. Overtuig uzelf door onze site te doorlopen. Hier vind u o.a. voorbeelden van reeds uitgevoerde werkzaamheden. Heeft u vragen of advies nodig of wilt u een offerte ontvangen dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 12:15 en van 12:45 tot 17:00 uur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:

T: +31 (0)475 - 468878
M: +31-(0)6 - 24213724
@: info@dymarproducts.com

CONTACT VIA FORMULIER OFFERTE AANVRAGEN

ONZE PRODUCTEN

De producten van Dymar products bieden een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor gevel, dak, wand en vloer. Het uitgebreide assortiment van Dymar bestaat uit onderhoudsarme gevelpanelen, dakranden, wanden, plafonds, kozijnafwerkingen, terrasplanken en profielen. Dymar biedt met de ‘One stop shopping formule’ eenvoud en gemak en levering binnen 24 uur.

Algemeen
Professionals
Kelvinweg 5 en 5a
6101 WT Echt.
T: +31 (0)475 - 468878
M: +31-(0)6 - 24213724
info@dymarproducts.com