Kozijnen

Kozijnen in kunststof, alluminium.

 • foto MEER INFORMATIE
  SCHÜCO KUNSTSTOF

  U kiest voor een traditioneel vormgegeven woning of een strak modern ontwerp. Waar uw persoonlijke voorkeur ook naar uit gaat, er is altijd een oplossing die perfect past bij de architectuur van uw woning. Schüco kozijnen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, levensduur, design, comfort en veiligheid.

 • foto MEER INFORMATIE
  GEALAN KUNSTSTOF

  Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe, lifestyle en de beste techniek. Wanneer het kozijn- en deursystemen betreft, biedt GEALAN u nu het volledige nieuwe kozijn- systeem S 9000 NL. Het nieuwe, moderne en innovatieve kozijn met een 3-dichting-systeem door het hele systeem.

 • foto MEER INFORMATIE
  Aluminium kozijnen

  test.

 • foto MEER INFORMATIE
  PANEELPROFIELEN

  Kunststof paneelprofielen voor kozijnvulling Speciaal voor de kunststof kozijnen-industrie heeft Dymar een uitgebreid programma kunststof paneel profielen ontwikkeld. Aangezien er in de markt steeds meer vraag is naar verschillende houtstructuur- en unikleuren, heeft Dymar meer dan 50 kleurencombinaties op voorraad liggen. Ommantelen met Structuurfolie Wij bieden vaste klanten de mogelijkheid, bij een bestelling vanaf vier paneelprofielen, dat wij de panelen laten ommantelen met een structuur-folie in de gewenste kleur.

 • foto MEER INFORMATIE
  SANDWICHPANELEN

  Dymar products levert een uitgebreid assortiment sandwichpanelen direct uit voorraad. De kunststof sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in een PVC, HPL, HPL met structuurfolie of aluminium uitvoering. De structuurfolie sandwichpanelen kunnen naar keuze met structuurfolie op één of beide zijden worden geleverd.

 • foto MEER INFORMATIE
  DOE-HET-ZELF SANDWICHPANEEL

  Doe-het-zelf kunststof sandwichpaneel stel je zelf het gewenste sandwichpaneel samen met SKS zelfklevende panelen. Breng op het zelfklevende paneel de gewenste HPL met structuurfolie of PVC plaat aan. DHZ sandwich panelen zorgen er voor dat flexibiliteit en maatwerk binnen handbereik zijn.

Kozijnen van Dymar Products

Dymar products is totaalleverancier als het gaat om kunststof profielen waaronder: dagkantafwerking, kozijnprofielen, kunststof vensterbanken, overzetstukken, en kozijnvulling van kunststof kozijnen. De binnen afwerking van producten zoals vensterbanken, steenstrips en afwerkprofielen van Dymar products zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als voor renovatie.

Traditionele kozijnprofielen zoals MDF panelen en hout vereisen veel onderhoud in tegenstelling tot het onderhoudsvriendelijke kunststof kozijn. Als je een kunststof kozijn plaatst dan leveren wij de afwerkprofielen in de juiste kleur en met het juiste materiaal zoals PVC en Renolit.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 12:15 en van 12:45 tot 17:00 uur, voor je klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:

T: +31 (0)475 - 46 88 78
M: +31-(0)6 - 24 21 37 24
@: info@dymarproducts.com

CONTACT VIA FORMULIER OFFERTE AANVRAGEN

ONZE PRODUCTEN

De producten van Dymar products bieden een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor gevel, dak, wand en vloer. Het uitgebreide assortiment van Dymar bestaat uit onderhoudsarme gevelpanelen, dakranden, wanden, plafonds, kozijnafwerkingen, terrasplanken en profielen. Dymar biedt met de ‘One stop shopping formule’ eenvoud en gemak en levering binnen 24 uur.

Algemeen
Professionals
Kelvinweg 5 en 5a
6101 WT Echt.
T: +31 (0)475 - 468878
M: +31-(0)6 - 24213724
info@dymarproducts.com